Lek aan je gevel, muurlekkage of koudebrug? DSK spoort snel en vakkundig het probleem voor je op!

Muurlekkage en koudebruggen zorgen voor schade en een hoge energierekening

  • Vochtvlekken op je gevel?
  • Natte plekken op je binnenmuren?
  • Schimmel boven je raam of in je hoeken?
  • Voel je een tocht door je woning die je maar niet kan thuiswijzen?

Dat zijn signalen die erop wijzen dat er sprake is van een gevellek, een koudebrug of een luchtlek. Allemaal vervelende zaken die veel schade kunnen veroorzaken of je energierekening de hoogte injagen.

Met onze snelle en precieze lekdetectie zoeken wij uit waar precies het lek of de koudebrug zit.

Mogelijke oorzaken gevellek

Een gevellek of muurlekkage kan nogal wat schade teweegbrengen. Vochtplekken zijn dan vaak de aanwijzing dat er een lek in je gevel zit.

Het gaat dan meestal om een slechte aansluiting tussen het raam en de gevel. Of de waterkering is niet hoog genoeg geplaatst of slecht geplaatst.

Of het onderdak is niet goed geïnstalleerd en het water sijpelt dan weg tussen het dak en de gevel.

Muurlekkage opsporen met professionele lekdetectietoestellen

Met onze professionele lekdetectietoestellen zoals onze infraroodcamera, vochtmeter, rookgenerator, kleurstoffentest, rioolcamera, endoscoop, … sporen we het lek in je muur snel op.

Zo weet je wat de vochtplekken veroorzaakt en kan de oorzaak aangepakt worden.

Warmteverlies langs muren en koudebruggen

Heb je last van warmteverlies langs je muren? Vermoed je een koudebrug? We sporen je koudebruggen moeiteloos op met onze infraroodcamera en met warmtebeeldtechnologie. Koudebruggen kunnen ervoor zorgen dat je gasrekening flink stijgt omdat er warmte verloren gaat. De oorzaken zijn meestal slechte isolatie, ontbrekende isolatie of onderbroken isolatie.

Symptomen van een koudebrug

Een koudebrug merk je zelf met het blote oog meestal niet op en voel je ook niet altijd. Dit zijn de symptomen die je wel ziet:

  • Condensatie
  • Schimmelvorming
  • Vochtvlekken in hoeken met buitenmuren, boven ramen, …

Met onze meetapparatuur sporen we koudebruggen in je woning, kantoor, bedrijf, … snel en zorgvuldig op. Zo weet je precies waar de koudebrug zit en kan je met isolatie of andere technieken de koudebrugonderbreking laten aanpakken.

Tochthinder: maak komaf met die koude rillingen

Voel je altijd een vervelende tocht in de woonkamer? Geen idee waar die tocht vandaan komt? Bij DSK lossen we het probleem van een luchtlek – zoals tochthinder ook genoemd wordt – voor je op.

Het luchtlek sporen we op met onze thermografische apparatuur en/ of met onze rookgenerator. Zo weet je waar het luchtlek zit en kan je actie ondernemen om het probleem aan te pakken!

Wij lossen die koudebrug, muurlekkage of luchtlek voor je op!

Als kleine, maar heel ervaren en competente speler in de lekdetectiemarkt helpen we je snel en vakkundig met de detectie van alle koudebruggen, luchtlekken en muurlekkages of lekken in gevels. Wij brengen voor jou ook alle papierwerk, rapporten en verslagen voor de verzekering in orde. Reken op onze snelle lekdetectie en vermijd nog meer schade!

Een vochtplek op je muur of gevel? Een koudebrug of tochthinder?

We helpen je met een snelle en precieze lekdetectie!

Bel lekdetectiebedrijf DSK op +32 14 820 922 of +32 496 18 50 99!