Lek gesignaleerd? Vochtproblemen? Koudebrug? Laat je in Beerse, Merksplas en Vosselaar helpen door het professionele team van DSK!

Lekdetectie in Beerse, Merkplas en Vosselaar

Een klein lek of vochtprobleem kan snel erger worden en veel schade veroorzaken. DSK lokaliseert het lek en de oorzaak snel en nauwkeurig zonder breekwerk. Of het nu gaat om schimmel op je muren, een vreemde gasgeur, een verstopt wc, een lekkend bad, geuroverlast of een natte plek op je gevels. We komen graag bij je langs en helpen je snel verder.

Allerlei soorten lekken opsporen

Onze professionele detectietoestellen en vele jaren ervaring maken dat we heel snel lekken opsporen. Allerlei soorten lekken! We zijn in heel wat domeinen van lekdetectie actief:

Lekdetectie met lange termijn service voor bedrijven

Wij bieden ook lekdetectiediensten aan voor bedrijven, zoals aannemers, verzekeringsmakelaars, architecten, syndici, projectontwikkelaars en bouwfirma’s. DSK weet zelf hoe belangrijk het is om als onderneming een snelle en professionele service op lange termijn te krijgen. Daarom geven wij die zelf ook aan iedereen met een eigen zaak!

We voeren alle lekdetecties in Beerse, Vosselaar en Merksplas zelf uit!

Geert Machielsen is de eigenaar van DSK en voert het werk mee uit. Hij heeft jaren ervaring met het opsporen van lekkages en verstoppingen. Bovendien maakt hij gebruik van moderne technologie en de nieuwste apparatuur voor lekdetectie. Hierdoor kan hij snel en nauwkeurig bepalen waar het lek of de verstopping zich bevindt.

Een lek is niet altijd wat het lijkt!

Ben je zeker dat het wel om een lek gaat? Soms kan een verstopping namelijk ook een lek veroorzaken. Daarom sporen we ook verstoppingen op. Verstoppingen zorgen immers vaak voor lekkages en kunnen zo veel schade veroorzaken. Ons team inspecteert je leidingen om snel te bepalen of het om een lek of een verstopping gaat. Zo kunnen we het probleem efficiënt aanpakken.

Last van een koudebrug? Vermijd hoge energierekeningen!

We kunnen ook koudebruggen en luchtlekken opsporen in je woning of bedrijfsgebouw. Met behulp van de modernste technieken kunnen we snel en nauwkeurig het lek of de koudebrug lokaliseren. Zo vermijd je een hoge energierekening.

Waarom kiezen voor DSK Lekdetectie? 7 Uitstekende redenen!

Er zijn meerdere redenen om voor DSK te kiezen.

1.

We werken snel en efficiënt.

2.

Je profiteert van onze ervaring en vakkennis.

3.

We werken alleen maar met professioneel materieel en de nieuwste technologieën.

4.

We werken voor een eerlijke, duidelijke prijs.

5.

Zaakvoerder Geert Machielsen voert het werk zelf uit.

6.

We hebben al tal van lekken en verstoppingen opgespoord in jouw buurt en we hebben heel wat tevreden klanten in Vosselaar, Beerse en Merksplas!

7.

Kies voor DSK Lekdetectie Kempen en ervaar onze uitstekende service zelf!

Wacht niet tot een klein lek uitgroeit tot een groot probleem.

DSK Detectieservice Kempen is dé expert in lekdetectie voor Vosselaar, Beerse, Merksplas en omstreken.

Bel lekdetectiebedrijf DSK op +32 14 820 922 of +32 496 18 50 99!