Je waterleiding lekt? Bel DSK: dé experts in het opsporen van lekken in waterleidingen

Vermoed je dat je waterleiding lekt?

Vermoed je dat je waterleiding lekt? Waterleidingen zitten vaak achter een muur of onder een vloer en met het blote oog zie je niet altijd onmiddellijk dat de waterleiding lekt. Maar er zijn wel duidelijke signalen dat er iets aan de hand is:

  • Verminderde waterdruk
  • Verhoogde waterfactuur
  • Vochtplekken of schimmel op je muur, plafond of vloer

Check je watermeter

Check ook zeker eens je watermeter voor je ’s avonds gaat slapen. Als je ’s morgens je watermeter opnieuw nakijkt en je meter is gestegen zonder dat je ’s nachts water hebt verbruikt, dan heb je een probleem… Een lek!

Lekkage waterleiding? Waarom het belangrijk is om snel te handelen

Een lekkage in je waterleiding kan leiden tot aanzienlijke waterschade, schimmelvorming en problemen met de fundering van je woning. Hoe eerder je het lek laat opsporen en verhelpen, hoe kleiner de kans op dure reparaties. Bij DSK begrijpen we dit maar al te goed en zorgen we ervoor dat je niet lang op onze hulp hoeft te wachten.

Onze geavanceerde methodes voor het opsporen van lekken in waterleidingen

Het opsporen van een lekkage in je waterleiding is niet altijd een eenvoudige klus. Gelukkig werkt DSK met ervaren specialisten die precies weten hoe ze te werk moeten gaan. DSK Detectieservice Kempen maakt gebruik van professionele lekdetectietoestellen zoals infraroodcamera’s, vochtmeters, rookgeneratoren, kleurstoffentests, rioolcamera’s en endoscopen. Hiermee kunnen we nauwkeurig de locatie van het lek in je waterleiding opsporen zonder onnodige schade aan je woning te veroorzaken.

Onze uitgebreide ervaring en expertise in detectie van waterlekkages

Geert Machielsen, de zaakvoerder van DSK, heeft meer dan 10 jaar ervaring in lekdetectie en het oplossen van lekkages. Hij is dagelijks bij zijn klanten en blijft zich continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en apparatuur.

Ook bij bedrijven en professionals lekt het wel eens

DSK Detectieservice Kempen helpt niet alleen particulieren, maar staat ook klaar voor bedrijven en professionals zoals aannemers, bouwfirma’s, projectontwikkelaars, architecten, vastgoedmakelaars, syndici, verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsmakelaars.

Andere lekken sporen we even professioneel op!

We beperken ons trouwens niet tot het opsporen van lekken in waterleidingen!

Naast het opsporen van lekken in waterleidingen, helpt DSK Detectieservice Kempen jou ook met het opsporen van allerlei andere lekken en verstoppingen:

Wij zorgen – als het probleem niet te complex is – ook voor de herstelling of ontstopping van het lek.

Een waterlek voor zijn? Voorkomen is beter dan genezen

Een lekkage in je waterleiding kan je niet altijd voorkomen. Toch zijn er wel een aantal maatregelen die je kan nemen om de kans op een lekkage te verkleinen. Zo kan je bijvoorbeeld regelmatig je waterleidingen laten controleren door een specialist. Bij DSK  kijken we ook met plezier je waterleidingen na op mogelijke lekken en zwakke punten.

Verspil niet nodeloos water en neem nu contact op met DSK Detectieservice Kempen!

Heb je een lek in je waterleiding of vermoed je dat het gaat om een lekkage? Wacht niet langer en neem nu contact op met DSK Detectieservice Kempen voor een snelle en vakkundige oplossing!

Een lek in je waterleiding?

Detectie Service Kempen staat voor je klaar!

Bel lekdetectiebedrijf DSK op +32 14 820 922 of +32 496 18 50 99!